Atelierul de mestesuguri

La inceput de luna florilor World Vision lanseaza Atelierul de mestesuguri, program integrat de calificare, dezvoltare a competentelor antreprenoriale, suport si consiliere a resurselor umane pentru dezvoltarea mestesugurilor traditionale din mediul rural. 

Satul romanesc merita sa-si recapete mandria, integritatea si vitalitatea, pastrandu-si totodata valorile si pretuindu-le ca element definitoriu pentru identitatea sa.

Vrem sa valorificam resursele inainte ca ele sa fie pierdute pentru totdeauna; avem experienta si capitalul necesar pentru a oferi populatiei din mediul rural oportunitati adecvate.

Proiectul este cofinantat din fonduri structurale europene si se adreseaza persoanelor din mediul rural care doresc fie sa invete un mestesug, fie sa-si dezvolte competentele antreprenoriale in domeniu.

Proiectul se desfasoara in perioada februarie 2012 – ianuarie 2014 si este destinat exclusiv celor care au domiciliul in regiunea de Sud-Vest Oltenia.

Atelierul de mestesuguri a fost lansat in Valcea, pe 3 mai, in cadrul unei conferinte de presa la Muzeul de Arta Casa Simian.

Astazi este lansat si in Craiova, la Muzeul Olteniei. Revenim cu amanunte!

Daca aveti intrebari sau doriti sa participati la cursuri, nu ezitati sa ne scrieti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.