Summer School

In perioada 6-18 august 2012, World Vision Romania, Biroul Zonal Valcea in colaborare cu AISEC Pitesti au organizat “Summer School Valcea” .

De aceasta scoala de vara s-au bucurat 41 de liceeni din comunitatile in care World Vision Romania isi desfasoara activitate.

Scopul proiectului a fost de pregatire non-formala a elevilor de liceu pe domenii complementare studiilor din sistemul de invatamant.

Tinerii au invatat intr-un mod interactiv si placut despre lucrul in echipa, diversitate culturala, ”eu in viitor” si vorbitul in public.

Pregatirile au fost tinute de traineri din alte tari si astfel liceenii au avut ocazia sa isi imbunatateasca nivelul de cunostinte in limba engleza.

Finalul proiectului a fost marcat de un eveniment ce a pus accentul pe multiculturalism si cultura de echipa numit Global Village. Acesta  s-a desfasurat sambata – 18 august in Ramnicu Valcea.

In cadrul evenimentului de final ei au amenajat la River Plaza Mall din Valcea, Global Village, un ”satuc” compus din standuri ce reprezentau tari ale lumii, creand o atmosfera cat mai specifica tarii pe care o reprezentau. Astfel la River Plaza Mall, vizitatorii au avut ocazia sa treaca prin Grecia, Coreea de Sud, Franta si Liban.

“Experienta de neuitat!!! Pentru mine intregul proiect este un ajutor nepretuit si mi-a oferit o multime de activitati pe care in alte circumstante nu le-as fi putut face. Multumesc World Vision si AISEC pentru aceasta oportunitate. Ma simt privilegiata “ a declarat  Maria Mihaela Dobre, beneficiara proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.