Tabara pentru persoanele cu dizabilitati

DSC_1572DSC_1755DSC_1691 

Elevii din proiectul „Vreau in clasa a 9-a” s-au implicat ca voluntari, timp de o saptamana, in organizarea unei tabere pentru persoane cu dizabilitati.

Timp de sapte zile, elevii bursieri din proiectul „Vreau In clasa a 9-a” au fost alaturi de persoanele cu dizabilitati de la centrul de zi „Sfanta Maria” din Cluj-Napoca, organizandu-le si participand la jocuri si activitati creative si recreative.

In semn de multumire pentru o saptamana minunata petrecuta impreuna, beneficiarii serviciilor centrului de zi pentru persoane cu dizabilitati ne-au oferit, vineri, un spectacol deosebit.

Pe langa cantece si dansuri pline de veselie, ei au interpretat si o sceneta pornind de la pilda Bunului Samaritean. Publicul a fost alcatuit din voluntarii din comunitatea Rockland (Colorado, SUA), cei din parohia Urisor (comuna Caseiu, CJ), si din elevii clujeni sponsorizati prin proiectul World Vision „Vreau In clasa a 9-a”

Tabara a fost co-organizata de World Vision Romania – ADP Cluj, centrul de zi „Sfanta Maria”, eparhia din satul Urisor si comunitatea din Rockland. Este o initiativa anuala iar anul acesta am organizat a doua editie in acest format.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.