Timpul liber poate fi petrecut cu folos

Me project (182)IMG_2647

De ce sa irosim timpul liber din vacanta cand il putem petrece intr-un mod folositor si distractiv in acelasi timp? Credem ca asta si-au spus  bursierii proiectului ”Vreau in clasa a noua” si voluntarii World Vision cand  au participat (25-28 iunie 2013) la doua programe de educatie non-formala: atelierul interactiv Think Ahead – Gandeste pentru tine si la Programul de dezvoltare personala pentru adolescenti ME project.

Astfel, cei 16 tineri care au participat la atelierul interactiv Think Ahead organizat la Clubul Elevilor din Urziceni, au aflat care sunt elementele cheie in alegerea carierei, au descoperit cine sunt cu adevarat si cum sa se prezinte in fata altora, cum sa-si puna in valoare talentul si pasiunea, cum sa se lase inspirati si cum sa se antreneze pentru succes in viata si cariera.

Consider ca acest proiect mi-a oferit o pregatire atat pe plan profesional (cariera, job, interviu), cat si pe plan personal. Participarea mea la Think Ahead a fost utila, deoarece am aflat lucruri interesante, a fost placuta pentru ca m-am distrat si educativa pentru ca am aflat lucruri despre propria persoana” , ne spune Sorina, 18 ani, bursiera in proiectul ”Vreau in clasa a noua”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.