Taiem legume pentru cea mai mare salata vegetariana din lume

Toti nutritionistii sunt de acord ca o salata pe zi este ”sanatate curata” pentru organism. De la continutul mare in fibre, vitamine și enzime necesare organismului, până la reducerea caloriilor şi producerea senzaţiei de saţietate în cazul persoanelor care vor să slăbească, salata de legume înseamnă numai beneficii.

Tocmai din acest motiv este laudabila initiativa Exporom de a prepara cea mai mare salata vegetariana din lume, ca un indemn la formarea obiceiului de a manca sanatos.

Duminica, intre ora 10 si 20, la sediul Exporom,  echipa de voluntari World Vision, alaturi de alti 1500 de voluntari, se pregateste sa doboare un nou record mondial, prin realizarea celei mai mari salate vegetariene din lume!

Vom fi prezenti acolo si cu un stand World Vision cu produse hand made si accesorii facute de voluntari si copiii beneficiari ai proiectelor World Vision. Daca vreti sa va asigurati din timp cadourile de Craciun si sa le oferiti ceva deosebit copiilor, duminica aveti ocazia sa cumparati bratarile ”Remember me” facute de copiii din Dolj si alte accesorii facute de benefiacirii World Vision din Cluj si Valcea .

Ca sa ajungeti la Exporom aveti autobuze gratuite, incepand cu ora 9.00 dimineata, pe toata perioada zilei de duminica de la statia de metrou Republica. Alte variante de transport gasiti aici

Programul evenimentului in gasiti aici

 Ne vedem duminica la Exporom!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.