Oportunitati de cariera pentru tineri

 
 
 
Youth Career Initiative, programul care ofera tinerilor oportunitati de munca continua si anul acesta!

Cautam 32 tineri cu varste intre 18 -24/25 ani care sa parcurga un program unic de pregatire ” Debutul tinerilor in Cariera” , timp de 6 luni in companii hoteliere de renume international precum: Hotel JWMarriot , Hotel Radisson Blu, Hotel Athene Palace Hilton si Hotel Intercontinental din Bucuresti.

Se ofera certificare acreditata CNFPA, subventii pentru diferite nevoi, o masa calda, asigurare medicala, decontarea transportului , uniforma de lucru si sansa de a invata sub supervizarea celor mai buni specialisti in domeniul hotelier, acompaniere sociala si orientare vocationala pentru integrare pe piata muncii.

Tinerii pe care ii cautam si ii incurajam sa aplice trebuie sa indeplineasca minim 3 conditii de baza:

– tineri cu atitudine care au finalizat minim 12 clase ( chiar si fara bacalaureat) si dornici de a invata;

-tineri care provin din familii cu mai mult de 2 copii;

tineri care provin din familii al caror venit nu depaseste 400 lei/membru de familie

– tineri peste 18 ani din sistemul institutionalizat de protectie a copilului

-tinerii trebuie sa aiba domiciliul in Bucuresti sau in judetul Ilfov

 Persoane de contact:

Cristina Haivas – 0731 444 779

Roxana Gogiu – 0731 444 774

17 comentarii la „Oportunitati de cariera pentru tineri”

  1. Buna ziua!
    In primul rand FELICITARI SI MULTUMIM pentru ca ati initiat un asemenea program. As dori sa particip si eu la acest program care mi se pare unul foarte interesant. As fi foarte entuziasmata daca m-as numara printre cei selectionati.
    Multumesc mult!

  2. din pacate nu locuiesc in judetele mentionate mai sus dar as putea sa fac naveta . deasemenea, ma incadrez in primele 3 conditii si as fi foarte incantata daca as putea sa ma numar printre cei 32 de tineri…
    va multumesc.

  3. Alexandra, te rog, explica-le acest lucru colegelor mele care se ocupa de acest proiect (ai nr lor de telefon in postare) si vedem ce putem face in acest caz. Succes si sper sa ne vedem la cursuri!

  4. Buna seara, mi se pare foarte interesanta ideea si m-ar incanta foarte mult sa particip,numai ca:
    1. Lucrez in domeniul hotelier deja si as vrea sa stiu daca pot participa?
    2. Programul care se desfasoara pe o perioada de 6 luni, este de luni pana vineri sau se poate stabili (intreb asta pentru ca lucrez 12/24-12/48 si nu-mi permit sa lipsesc de la locul de munca.
    3. Engleza, este obligatorie?

  5. dar dc nu luati si din alte judete,pentru ca si in celelalte judete is tot oameni si persoane care au nevoie de asa ceva!!!

  6. Alexandra,

    Programul presupune o implicare din partea ta de 8 ore/zi, de luni pana vineri. De aceea, una dintre conditii este sa nu fi angajat.
    Limba engleza nu este obligatorie, insa constituie un avantaj.

  7. @Alex – nu recrutam tineri din alte judete pentru ca acestia ar trebui sa fie prezenti la hotel 8 ore/zi, timp de 5 zile/saptamana, iar distanta i-ar impiedica sa faca acest lucru. Consideram ca este dificil pentru un tanar, care nu domiciliaza in Bucuresti, sa faca acest efort. Poate in viitor programul se va extinde si in alte orase.

  8. Buna ziua,

    Vreau si eu sa particip la acest program, precizez ca indeplinesc toate cerintele dvs. si asta ar fi sansa pe care o astept de mult timp.
    Va multumesc!

  9. Daniel, te rog sun-o pe colega mea Cristina si spune-i ca vrei sa aplici. Iti va da ea toate detaliile. Succes, te asteptam in echipa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.