Trupa Patzan din Oradea improvizeaza pentru Donator de viitor

Prietenii nostri din Oradea, trupa de actori „Patzan”, au decis sa devina si ei #donatordeviitor pentru un copilas!
V-am facut curiosi? Ocupatia lor este sa aduca zambetul pe buze oamenilor si sa ne arate cat de creativi suntem cu totii. Echipa este formata din 6 tineri talentati, marinimosi si carora le-a placut proiectul nostru #donatordeviitor.

Poate va intrebati ce inseamna un spectacol de improvizatie. Este foarte simplu: voi cei din public veniti cu titluri, teme, idei de tot felul, care mai de care mai nastrusnice. Ei, actorii, le preiau si cu multa maiestrie improvizeaza si creeaza povesti haioase spre delectarea voastra. Ceea ce este minunat este faptul ca, din donatiile pe care ei le primesc, 68 de lei pe luna ii directioneaza catre un copilas din programul #donatordeviitor. Asta inseamna ca ii cresc sansele de a merge la scoala si de a avea acces la servicii medicale de calitate si, impreuna cu alti donatori ca ei, sprijina dezvoltarea comunitatii in care traiesc copiii. Aflati mai multe despre programul nostru aici: www.donatordeviitor.ro.

Asadar, daca vreti sa fiti cu zambetul pe buze joi, va invitam cu mare drag la primul spectacol de improvizatie la care noi suntem parteneri. El va avea loc joi, 13 martie, la Window Pub din Oradea. Buna dispozitie si zambetele sunt tinuta obligatorie pentru toti spectatorii!

Le multumim din suflet pentru frumosul gest si le dorim „la cat mai multe aplauze”!da