Visul Laurei poate deveni realitate!

Laura impreuna cu sora ei geamana, Marilena.

''Aici era cotetul pasarilor. De cand tata este bolnav si mama are grija de el, am renuntat la pasari si animale.''

Laura (9 ani) sta cu sora ei geamana, Marilena, si parintii lor. Venitul intregii familii provine din alocatiile fetelor si ajutorul social. Laura este o fata ascultatoare, isteata, apreciata de colegi si profesori.

Viata familiei Laurei nu a fost niciodata usoara, dar lucrurile au devenit si mai grele de cand tatal Laurei a fost diagnosticat cu cancer in stadiu avansat, iarna trecuta. De atunci, el a stat mai mult in spital, fiind supus la numeroase operatii si tratamente severe. Pentru ca mama are in permananta grija de el, Laura o ajuta adeseori la treburile casei. Face curatenie in casa  si pregateste lemnele pentru ca mama ei sa poata prepara mancarea. Pentru ca nu a mai avut cine sa aiba grija de ele, in timp, familia a renuntat la pasari si animale.

Pentru a fugi din lumea reala, plina de neajunsuri, dar si de durerea provocata de boala tatalui, Laura se refugiaza in leaganul ei. Acolo viseaza, canta si isi pune dorinte. Laura isi petrece mult timp si cu sora ei, Marilena, povestesc sau se joaca cu o minge, singura jucarie din casa, un joc pe porunci inventat de ele doua.

Pentru ca singurii si putinii bani ai familiei se duc pe tratamentul tatalui, acest inceput de nou an scolar a fost cel mai greu de pana acum. Laura nu a putut sa isi cumpere rechizite si nici hainute, incercand sa se foloseasca de cele de anul trecut, majoritatea ramase mici.

Ca si Laura mai sunt multi copii in satele sarace ale judetului Dolj. Toti acestia sunt inclusi in proiectul ”Donatori de viitor” prin care vor avea acces la programe de educatie, sanatate, dezvoltare comunitare, spirituala si multe altele. Pentru a beneficia de toate acestea, ei au nevoie de un donator care sa-i sustina in proiectul World Vision Romania, luna de luna. Sunteti la un click distanta de a schimba destinul unui copil nevoias: click aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.