Voluntariat in Bucuresti

Probabil sunteti familiarizati cu campania de 2% prin care puteti directiona acest procent din impozitul datorat statului catre ONG-uri care vor folosi banii dvs pentru o cauza nobila. Noi va invitam sa va alaturati organizatiei World Vision, si nu doar pentru a directiona cei 2% ci si pentru a va implica direct in aceasta campanie.

Nu stim cati dintre voi ati facut voluntariat pentru o organizatie nonguvernamentala, dar macar de curiozitate ati luat o data in calcul aceasta varianta. Acum aveti ocazia sa faceti acest lucru, World Vision Bucuresti va asteapta cu bratele deschise pe aceia dintre voi dornici sa dea o mana de ajutor pentru schimba vietile celor nevoiasi.

Asadar, daca sunteti din Bucuresti, va invitam sa faceti parte din echipa World Vision, sa va faceti prieteni noi si cel mai important, sa oferiti timpul vostru pentru a ajuta peste 2000 de copii cu probleme. Activitatile voluntarilor in aceasta campanie sunt:

  • Distribuirea formularelor 230 in centre business si mall-uri
  • Ridicarea formularelor acolo unde este solicitat acest lucru
  • Participarea la organizarea unui eveniment World Vision de promovare  a campaniei “2% din impozitul tau+2 minute din timpul tau=peste 1000 de copii ajutati sa traiasca mai bine’’

Asteptam CV-urile voastre pe adresa anda_eftinca@wvi.org iar pentru informatii suplimentare puteti suna la  021 224 29 74 . Perioada de aplicare este 03.martie – 10 martie 2011. Va asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.