VOTUL TAU ne poate aduce 5000 EUR!

Sectorul educatie pentru dezvoltare are nevoie de votul vostru, al tuturor pentru proiectul ‘Tara lui Andrei in LUMEA lui Andrei!’. Daca adunam un numar suficient de voturi, putem castiga 5000 de EURO, bani care ne sunt foarte necesari pentru proiectul PeerUp! finantat si de Comisia Europeana!

”Tara lui Andrei” este un proiect de responsabilitate sociala a companiei Petrom. In fiecare luna Petrom organizeaza un concurs de proiecte. Proiectul care aduna cele mai multe voturi este finantat de catre companie cu suma mai sus mentionata 

 Avem deja 180 de voturi, mai avem nevoie de 300 – 400 – poate parea mult dar sunt convinsa ca nu e imposibil…cu atat mai mult cu cat miza este de 5, 000 euro!

Multumim celor care au votat deja! Pentru cei care nu au facut-o inca, mai jos listez inca o data instructiunile – nu dureaza mai mult de 5 minute!

Iata cei 5 pasi pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a vota

  • Acceseaza http://www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/tara-lui-andrei-in-lumea-lui-andrei!_723.html. Click pe „Creeaza cont”, in coltul din dreapta sus
  • Completeaza toate datele marcate cu un asterisc rosu (*)
  • Dupa ce dai click pe „Salveaza”, vei primi un e-mail de confirmare pe adresa introdusa in formular. In acest mail vei gasi un link de confirmare – click pe el pentru a termina procesul de creare a contului.
  • Odata inregistrat, da click pe „Orasul Tau”, si selecteaza -> „Voteaza proiectul lunii”.
  • Bifeaza proiectul „Tara lui Andrei in LUMEA lui Andrei!” si da click pe „Voteaza”

Va multumim mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.