Mare ajutor de la Little London

Micii nostri prietenii de la scoala privata Little London ne-au fost de maare ajutor! In cadrul proiectului ‘’Prietenul meu mai putin norocos’’ micutii au reusit sa adune 11475 ron din vanzarea unor carti postale care ilustrau desenele lor, realizate cu mult suflet. Ne-au inmant cecul intr-o ceremonie speciala, vedeti in pozele de mai jos.

Toti banii vor ajunge la copiii din programele noastre care nu au hainute si jucarii de care sa se bucure.

Succesul acestei campanii s-a datorat in primul rand talentului lor la desen dar si a spiritului intreprinzator, gasind cele mai ingenioase metode de vanzare, la doar 9 ani! Au vandut ilustratele la colegii de birou ai parintilor, de rude si prieteni, nici nu mai incape vorba, au cumparat chiar mai multe bucati. Unii copii si-au facut adresa de email pentru a imprastia mesajul la cat mai multe persoane, ce mai, o adevarata campanie de fundrising!

Sa va dau exemplul lui Dimitri: mesajul lui a fost preluat de bloguri cunoscute, chiar si de ziare! Ca urmare a acestor demersuri, Dimitri a primit cereri din diferite orase ale tarii. Pentru a le onora, parintii au achitat taxele postale (le multumim!). Unele cititoare, pe langa laudele si mesajele de incurajare adresate lui Dimitri, i-au cerut chiar si autograf pe cartile postale! J Ce poate fi mai motivant?!

A existat chiar un concurs intre elevii scolii Little London, cine are cea mai mare vanzare este premiat cu titlul „elevul saptamanii”. Este un lucru foarte important pentru un copil de 9 ani care incearca sa ajute si el la randul lui.

Le multumim din suflet si ne mandrim sa facem echipa cu copii atat de ambitiosi, isteti si cu suflet mare! Felicitati Little London!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.