Ziua Copilului la Sotron

Copiii din Sasova si din Tufesti au sarbatorit Ziua de 1 iunie la Sotron, targul de carti, jocuri si distractii, care s-a desfasurat la Muzeul Literaturii Romane. Fundatia World Vision Romania a propus ateliere practice de origami, quilling si impletituri din sfoara.

IMG_1284

Astfel, sambata, 31 mai 2014 si duminica, 1 iunie 2014, peste 40 de copii, insotiti de parinti si cadre didactice, au pornit spre Iasi pentru a petrece Ziua Copilului in Gradina Pogor a Muzeului Literaturii Romane.

IMG_1227

Din pacate, vremea capricioasa a determinat reprogramarea atelierelor propuse de Fundatia World Vision Romania, dar nu a reprezentata un impediment  in sarbatorirea Zilei Copilului.

IMG_1392

Copiii nu au tinut cont de vremea mohorata, asa ca s-au indreptat cu veselie catre Galeriile Pogor, sala de festivitati a Muzeului Literaturii Romane, unde au realizat bratari si masinute din materiale donate si pregatite de Fundatia World Vision Romania. Ulterior, au vizitat Muzeul Literaturii Romane si Bojdeuca lui Ion Creanga si au participat la diverse activitati cultural-educative  sau sportive pregatite de organizatori: scenete de teatru, ateliere de flori impletite si sarituri pe trambulina.

IMG_1396

A fost un 1 iunie de neuitat, cu activitati interesante, educative si distractive pentru copiii din Sasova si Tufesti.