Am inceput campania ,,Colecta de rechizite”, pentru scolarii din judetul Dolj

In perioada 29 septembrie- 1 noiembrie 2014, colegii nostri de la Biroul Zonal Dolj desfasoara campania locala ,,COLECTA DE RECHIZITE”!  Prin intermediul acesteia ne propunem sa strangem caiete, pixuri, blocuri de desen, carioci si alte obiecte necesare elevilor din mediul rural doljean (in total, 2469 copii, scolari si prescolari!), cu sprijinul a cat mai multor oameni binevoitori.

De aproape ptr lista de stiri

Este o realitatea dureroasa faptul ca micutii de la sate se lovesc zilnic de lipsuri pe care niciun copil nu ar trebui sa le cunoasca vreodata si ca posibilitatile parintilor de a cumpara rechizite si alte materiale educationale sunt reduse, uneori chiar inexistente.

Mai mult, conform studiului nostru ,,Bunastarea Copilului din Mediul Rural 2014”, 45% din motivele invocate de parinti pentru abandonul scolar al copiilor se leaga de saracie si lipsa resurselor materiale.

Prin campania ,,Colecta de rechizite”, ne dorim sa strangem lucrusoarele de care au nevoie la scoala cat mai multi copii din judetul Dolj, asa incat sa le putem oferi sprijinul necesar pentru a merge la ore si pentru a invata cat mai bine.

PicMonkey Collage

Incurajati-va prietenii din Dolj sa mearga la centrele de colectare din Craiova:

Casa de Cultura Traian Demetrescu, Strada Traian Demetrescu, nr 31.

Teatrul de Papusi ,,Colibri”, Str.Calea Bucuresti nr. 56,.

Puteti contribui si voi, cu pachete pe care sa le trimiteti pe adresa biroului nostru din Dolj: Str. Mircesti, Bl. M5, Sc.1, Ap.1, 200506 Craiova.

Copiii de la sate merita un viitor mai bun, care incepe cu o educatie solida!