Am sarbatorit 1 Iunie cu Magiun de Topoloveni!

De 1 Iunie am sarbatorit Ziua Copilului cu Magiun de Topoloveni printr-un eveniment dedicat copiilor din Complexul de Servicii Sociale “Sf. Maria” si a celor din comunitatea sectorului 5.

Copiii au avut parte de o atmosferă de sărbătoare şi au fost răsfăţaţi cu dulciuri sănătoase, preparate cu magiunul Topoloveni. La rândul lor acestia ne-au încântat cu un spectacol exceptional ce a inclus numere de dans şi poezie.

Copiii din proiectul ”Changed forever” – apartamente sociale au dansat tiganeste, turceste si hip-hop. Ansamblul de Copii de la Topoloveni au prezentat un numar de dansuri traditionale, iar piticii din Centrul de Zi au cantat, dansat si spus poezii. Pentru ei, acest eveniment a insemnat un prilej de bucurie, socializare si de a-si etala talentele.

 La eveniment au fost prezenţi Preşedintele Senatului României dnul Mircea Geoanã, dnul Dr. Gheorghe Mencinicopschi, primarul oraşului Topoloveni dnul Gheorghiţã Boţârcã,etc. Maestru de ceremonie a fost Simona Bãlãnescu prezentatoarea emisiunii “Trãieşte sãnãtos” de la Antena 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.