Angajatii companiei HELLA Romania alaturi de copii la inceput de an scolar

Angajatii Companiei HELLA Romania, parteneri de nadejde ai Biroului World Vision Romania din Craiova, au fost cu gandul la copii si la inceput de an scolar.

DSC_6356

DSC_6227

Printr-o frumoasa activitate de voluntariat, ei au dat o mana de ajutor la infrumusetarea unei gradinite partenere World Vision Romania din judetul Dolj. Activitatea s-a intins pe durata mai multor ore, timp in care cu entuziasm si voie buna, cei 25 de angajati au zugravit cele doua sali ale gradinitei, au tuns iarba, au reparat si vopsit portile terenului de sport, au curatat si au vopsit locul de joaca, au greblat si amenajat curtea scolii, au vopsit poarta principala. Rezultatele muncii lor au fost pe masura implicarii: gradinita si curtea scolii au capatat mai multa culoare, lumina, veselie.

DSC_6275 DSC_6319

Multumim angajatilor HELLA Romania pentru daruire si implicare!

DSC_6344

HELLA Romania este o companie prezenta pe plan international, cu peste 30.700 de angajati. Concernul HELLA dezvolta si fabrica sisteme si componente pentru tehnica de iluminat si pentru electronica, in sectorul dedicat industriei automobilistice.

Compania HELLA Romania sprijina campaniile locale de strangere de fonduri ale biroului zonal Dolj de peste trei ani. Din luna decembrie a anului trecut, compania a devenit parte din Programul ,,Adopta o gradinita” care a fost lansat de departamentul de fundraising al biroului zonal Dolj si urmeaza mai multi pasi: pentru fiecare gradinita partenera se identifica nevoile, iar donatorul, fie el o persoana individuala sau o companie  isi alege una dintre gradinte, impreuna cu fundatia achizitioneaza bunurile si merge in comunitate pentru a ii cunoaste pe copii si a lua parte la activitati.