Cadoul unei vieti mai bune pentru Raul

Raul locuieste impreuna cu parintii si cei 5 frati ai lui intr-o casuta modesta din chirpici, cu doua camere, aflata la marginea satului. Intr-una din camere fratii mananca, dorm, se joaca si isi fac temele, iar in cealalta mama se ocupa zi de zi de treburile gospodaresti.

 

Copiii ar trebui sa ramana copii si sa se poata bucura de cea mai frumoasa perioada din viata, dar nu toti au aceasta sansa. In familia lui Raul cei mici incearca tot timpul sa fie de ajutor. Desi are doar 3 anisori, Raul merge in padure impreuna cu fratii mai mari sa adune lemne pentru foc.

Raul isi doreste o bicicleta pentru fratele lui ca sa il poata duce la gradinita si ca sa nu mai fie nevoit sa mearga pe jos cativa kilometri in fiecare zi. Familia  spera la o zi de maine normala, in care nu vor duce lipsa de hainute si mancare si in care copiii vor putea avea chiar cateva jucarii.

Alatura-te campaniei World Vision Romania si daruieste-i lui Raul cadoul unei vieti mai bune cu doar 2,5 lei pe zi! Devino Donator de Viitor!