Campania in parteneriat cu KFC si Pizza Hut ne-a adus o suma record

DSC_0062DSC_0501 - Copy (2)DSC_0491 - CopyThumbnail Vreau cls IX - 70000 de la KFC v2

O suma record de 70.000 euro au strans restaurantele KFC si Pizza Hut Romania impreuna cu clientii lor, pentru proiectul nostru,  „Vreau in clasa a noua”  in campania lor traditionala din luna octombrie, in care oricine a putut dona 1 leu fara sa fie obligat sa cumpere ceva.

Datorita donatiilor ridicate din acest an, am putut extinde programul pentru mai multi elevi. Asadar vom putea oferi burse pentru 82 de copii fara posibilitati materiale din judetul Dolj si Iasi.

Succesul campaniei din acest an a fost sarbatorit de liceenii bursieri din Dolj printr-o vizita de o zi la Bucuresti, organizata de noi si partenerii sai de proiect. Astfel, copiii au vizitat pentru prima data in viata lor Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si apoi au luat pranzul la restaurantul Pizza Hut din AFI Cotroceni, in compania lui Dani Otil, care a sustinut cu entuziasm campania pe toata perioada sa. Bursierii au inmanat reprezentantilor companiilor o scrisoare cu multumiri si cu visele lor pentru viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.