Concursul “Creativitatea si domeniile exacte” in cadrul Proiectului Elevul EDI

In aceasta saptamana, in cadrul proiectului Elevul EDI, are loc loc cea de-a doua tabara cu ateliere de lucru, din seria de cinci tabere, organizate cu prilejul desfasurarii Concursului “Creativitatea si domeniile exacte”.

In statiunea Calimnesti, judetul Valcea s-au intalnit 30 de elevi din 8 licee din regiunea de sud-vest a Olteniei. Ei participa, timp de cinci zile, la ateliere de constientizare si dezvoltare a propriei creativitati, explorand si relevanta acesteia in dezvoltarea domeniilor exacte.

DSC_1290

Ei sunt confruntati cu situatii noi si au oportunitatea de a inova prin activitati de grup participative gandind “out of the box”. Scopul final al taberei este acela de a asigura tuturor participantilor informatiile, notiunile si elementele de baza necesare in vederea realizarii cu succes a eseurilor participante in faza de evaluare finala a concursului.

DSC_1394

Premiile puse in joc de catre Fundatia World Vision in cadrul acestui concurs sunt:

– 1 premiu I in valoare neta de 1500 lei

– 3 premii II in valoare neta de 900 lei fiecare premiu

– 5 premii III  in valoare neta de 600 lei fiecare premiu

Detalii despre toate concursurile desfasurate in aceasta perioada in Proiectul Elevul EDI puteti afla accesand:

https://sites.google.com/site/elevuledi/concursuri-active/creativitatea-si-domeniile-exacte

 

Fundația World Vision România in perioada 5 mai 2014- 5 noiembrie 2015 derulează proiectul POSDRU/161/2.1/G/138381 Elevul E.D.I – Educație antreprenorială, Dezvoltare de servicii de consiliere, suport și orientare, Integrare profesională, cofinanțat din fonduri structurale, prin intermediul Programului Operațional Dezvoltarea Resurselor Umane  si desfasurat alături de trei parteneri: Liceul Vitomirești, Liceul Dimitrie Filișanu și Colegiul Național Matei Basarab.