Copii sprinteni si vioi la Marsul Little London

 

DSC_0710

DSC_0717

Sambata dimineata ne-am aliniat la linia de stat impreuna cu elevii Scolii Little London si am parcurs alaturi de ei 10 km prin padurea Baneasa. Totul a fost organizat cu un scop foarte precis. Cei care au initiat acest ”mars” au fost chiar copii din dorinta de a sustine si ei campania ”Cu o carte schimba o viata”

Mecanismul prin care ei au putut sustine cauza noastra a fost foarte simplu: pentru fiecare km parcurs au primit de la sponsorii lor (parinti, bunici, prieteni) o suma de bani pe care o vor dona pentru dotarea bibliotecilor de la sate cu manuale si carti noi.

Sprinteni si vioi, copii au parcus cu usurinta traseul, stimulati de faptul ca efortul lor va ajuta alti copii dar si pentru ca au avut parte de o dimineata activa impreuna cu prietenii de la scoala.

Le multumim copiilor pentru frumoasa initiativa, parintilor, Scolii Little London pentru sustinera campaniei noastre si neaparat, sponsorului acestui mars, compania Dacris! Ne vedem la anul, tot la linia de start, in padurea Baneasa!

DSC_0771

DSC_0759

DSC_0744

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.