Cum ne-am distrat la Family Olympics Ploiesti

Weekendul trecut, 500 de copii, parinti si bunici au participat la competitiile sportive Family Olympics in Ploiesti.

Pe langa deja clasicele jocuri sportive am organizat ad hoc cateva joculete super amuzante la care toti copiii s-au grabit sa participe. Asa ca ne-am trezit cu 100 de participanti la stafeta cu obsacole (facute din fileurile de la badminton, portile de fotbal si altele).

Ne-am simtit tare bine alaturi de ploiesteni, copiii au fost super entuziasmati de fiecare joc, au stat cu noi de dimineata pana seara si s-au intors si duminica. Parintilor le-am povestit despre cauza World Vision pe care am promovat-o in cadrul acestui eveniment si am primit multe donatii in schimbul pozelor facute la eveniment. Le multumim din suflet tuturor celor care au donat pentru ghiozdanele copiilor nevoiasi de la tara.

Toti copiii au primit dulciuri de la Kaufland iar norocosii de la tombola Family Olympics au primit premii de la Medicover si Dolce Sport.

Am avut-o alaturi si pe Corina Ungureanu, fosta campioana mondiala la gimnastica si o parte din profesorii de sport din Ploiesti care ne-au ajutat la arbitrarea competitiilor.

Tinem neaparat sa amintim: la Ploiesti am avut parte de voluntari cum rar avem ocazia sa intalnim, foarte entuziasmati, talentati si dornici sa se implice in cat mai multe activitati. Ne-am simtit la Ploiesti ca intr-o familie, ne-am facut multi prieteni si de abia asteptam sa ne reintoarcem.

Le multumim tuturor pentru ajutor si in special familiei Teodorescu, care a facut posibil acest eveniment in Ploiesti!

Pozele sunt facute de doi voluntari tineri si foarte talentati: Mihai Stefan si Filip Voicu. Multumim mult!

Mai jos, in poza, doar o mica parte din echipa Family Olympics Ploiesti, de care ne este tare dor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.