Soare, mare si sport la Family Olympics Constanta

Evenimentul Family Olympics, derulat la Constanta weekendul acesta, a implicat in competitiile sportive organizate in fata Hotelului Tomis din Mamaia, peste 500 de copii, tineri si adulti, dornici sa faca sport si miscare in aer liber. Desi soarele a fost puternic, copiii s-au inscris nerabdatori la concursuri, cele mai solicitate probe fiind stafeta cu saci si cu baloane, tirul cu arcul si ski race.

Parintii au ales sa joace volei, fotbal sau bedminton, dar s-au implicat si in probele de echipa, impreuna cu micutii lor. S-au acordat sute de premii constand in echipament sportiv de la Dolce Sport, dulciuri si baloane de la Kaufland si jucarii de la Baumax. Douazeci dintre participantii care au facut o contributie pentru cauza sprijinita de organizatia World Vision Romania, au fost premiati la tombola, cu truse profesioniste de gimnastica, produse cosmetice de la firma Avon Cosmetics si vouchere de la Medicover.

In pauzele dintre jocuri au avut loc reprezentatii sustinute de sportivi de la Clubul de scrima al SC Farul Constanta si de la Clubul de Karate Dinamic din Constanta.

ali Campioni nationali si europeni de la cele doua cluburi au demonstrat cat de importanta este miscarea pentru sanatate si dupa ce au dat dovada maiestriei lor in fata publicului prezent, au participat cu placere si la celelalte competitii Family Olympics. Un moment amuzant, gustat de spectatori, a fost cel in care Madalina Loredana Ciucuras, campioana nationala la scrima si voluntar World Vision in Constanta, l-a provocat la duel pe Batman (un alt voluntar) si l-a invins!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.