Cum putem reduce numarul copiilor care se ratacesc pe plaja

Bratara de vacanta 2013 (2)

Ne dorim sa reducem de la an la an, numarul copiilor care se ratacesc pe plaja.

Impreuna cu partenerul nostru, Radio Vacanta anuntam lansarea celei de-a patra editii a campaniei ”Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta – Bratara de Vacanta”.

Pentru al patrulea an consecutiv, campania isi propune sa reduca numarul de copii care se ratacesc anual pe plaja, prin oferirea gratuita a unei “bratari de vacanta” copiilor sub 7 ani si organizarea a diferite evenimente pe plajele de pe litoralul romanesc.

Anul acesta vor fi oferite peste 15.000 de bratari de vacanta copiilor care vor veni impreuna cu parintii pe litoral, in perioada 28 iunie – 1 septembrie. Bratarile vor fi confectionate dintr-un material asemanator hartiei cerate, rezistent la apa, pe care se vor trece cateva elemente de identificare (numele copilului, un numar de telefon al parintilor). Totodată, pe bratari, turiştii vor gasi si numerele de telefon de la Radio Vacanta si World Vision Romania.

 „Oferim prin intermediul bratarilor de vacanta, protectie sporita unui numar de peste 40 000 de copii cu varste cuprinse intre 0-7 ani, care si-au petrecut vacantele pe litoralul romanesc in ultimii trei ani. Aprecierea si multumirea parintilor care gasesc ideea bratarii de vacanta salutara ne confirma utilitatea campaniei „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta” si ne motiveaza sa continuam pentru a reduce de la an la an, numarul copiilor care se ratacesc pe plaja”, Isabela Ştefan – Iorga, Specialist Marketing şi Comunicare World Vision România – biroul zonal Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.