Primele rezultate ale campaniei ”Cu o carte schimba o viata”

DSC_0549

Bucurie mare! O parte din cartile primite pana acum in campania ”Cu o carte schimba o viata”  au ajuns la copiii din judetul Iasi! Asadar, colegii nostri din Biroul Zonal Iasi &Vaslui, au oferit donatia de 887 de carti pentru 525 de copii din judetul Vaslui.

La Scoala Generala din comuna Pungesti au fost donate 287 de carti de care vor beneficia 154 de copii inscrisi la scolile din Armasoaia, Silistea, Toporasti, Cursesti Deal, Cursesti Vale, Stejaru si alte 600 de carti au fost donate la Valea Mare si Cazanesti, pentru 371 de copii inscrisi la scolile din Parpanita, Valea Mare, Cioatele, Poiana, Glodeni.

Ramanem recunoscatori tuturor donatorilor dar si partenerilor nostri din Iasi pentru sprijinul acordat: Libraria Carturesti din Palas Mall si Iulius Mall, Carrefour Felicia, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iasi, Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” Iasi, Asocitia Studentilor Taiwanezi, Colegiul Național “Costache C. Negruzzi” Iasi, Colegiul National “Mihai Eminescu” Iasi.

Insa copiii mai au nevoie de ATLASE, DICTIONARE, ENCICLOPEDII, carti care nu se regasesc printre cele donate. De aceea, campania de strangere de fonduri pentru bibliotecile din mediul rural continua. Aflati de pe site-ul nostru cum puteti contribui si voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.