De multe ori se plang amandoua de dureri de picioare. E foarte greu cu naveta”

Alexandra are 12 ani, este in clasa a VI-a si locuieste intr-unul din satele comunei vasluiene Rebricea. Alaturi de sora ei mai mare, Daniela, Alexandra merge zilnic pe jos mai bine de 6 km, pentru a putea merge la scoala. Cele doua fete fac parte din grupul celor 150 de copii care cu ajutorul vostru poate vor avea la dispozitie un microbuz cu care se vor deplasa la scoala.

De multe ori se plang amandoua de dureri de picioare. E foarte greu cu naveta. Cel mai teama imi este atunci cand pleaca dimineata pe intuneric. Mi-e frica sa nu le lovesca vreo masina. Cu multi ani in urma a fost un accident de genul asta, masina de lapte a lovit un baietel, si nu pot sa nu imi griji”, marturiseste aceasta.

In timp ce Daniela e mai sarguincioasa in privinta scolii, Alexandra este artista familiei. „De cum vine acasa, ia un cearsaf, si-l pune in cap si incepe sa cante si sa danseze. E talentata dar, din pacate, aici in sat nu avem unde sa dam copiii sa invete si altceva decat materiile de la scoala”, povesteste mama Alexandrei.

Cu glas timid, Alexandra povesteste si ea cu mandrie: „De curand am inceput sa merg la cor, la scoala, si e foarte frumos. O sa avem si un concurs”.

Un microbuz dcare sa duca si sa aduca copiii de la scoala ar rezolva problema copiilor din Rebricea, jud. Vaslui. Prin campania ”Eu cum ajung la scoala?” ne dorim sa strangem suficienti bani pentru a le putea cumpara copiilor din Rebricea un microbuz.

 Pentru a le indeplini dorinta avem nevoie si de sustinerea voastra: puteti dona 2 euro trimitand un SMS la numarul 879, numar oferit gratuit de Vodafone, Orange si Cosmote. Nu se percepe TVA .

Copiii va multumesc mult pentru ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.