De Ziua Internationala a Voluntariatului

194-vplayer de Ziua Internationala a Voluntariatului, biroul World Vision Romania din Ialomita si-a premiat voluntarii

In fiecare an, pe 5 decembrie serbam Ziua Internationale a Voluntariatuluimotiv pentru care colegii din biroul Ialomita al World Vision Romania  si-a desemnat voluntarii cei mai activi din comunitatile ialomitene in cadrul Festivitatii de premiere a Voluntarilor desfasurata la Libraria Bastilia din Bucuresti.

Prin implicarea lor, voluntarii ialomiteni au rezolvat o serie de probleme ale comunitatii din care fac parte: s-au implicat in actiuni de ecologizare, au ajutat copiii si persoanele vulnerabile aflate in dificultate, s-au implicat in campanii de informare dar si in munca de birou.

Intr-o atmosfera plina bucurie si in aplauzele invitatilor, voluntari si membrii ai Biroului Zonal Ialomita al World Vision Romania, 33 de voluntari au primit diplome de excelenta si recunostinta pentru implicare. „Am invitat deopotriva voluntari copii si voluntari adulti, deoarece cei mici voluntariaza urmand modelul celor mari, iar adulti sunt motivati sa continue activitatile pentru cresterea calitatii vietii copiilor” (Ioana Cordos, coordonator Protectia si participarea copilului).

„Sunt voluntar pentru ca imi place sa ajut, sa fac proiecte in care sa implic cat mai multi copii. Mi-a placut mult festivitatea de premiere de astazi pentru ca am simtit ca sunt valoros si ca munca si implicarea mea conteaza.” (Gabriel,16 ani, voluntar Cosereni).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.