Doneaza 1 leu, cladeste viitorul meu!

Va facem cunostinta cu Marian, elev in clasa a IX-a la un liceul din judetul Valcea. Marian isi doreste mult sa invete stiind ca sansele lui de reusita in viata depind de asta. El provine dintr-o familie saraca, parintii lui neputand sa acopere cheltuielile necesare sustinerii lui la liceu. Din aceste motive, Marian este inscris in proiectul ‘’Vreau in clasa a noua’’ si spera ca va beneficia si el de ajutor pentru a termina liceul. Ca Marian mai sunt multi alti copii inscrisi in proiect care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a-si continua studiile la liceu.

 Pentru a veni in sprijinul acestor copii, KFC si Pizza Hut deruleaza, pentru al patrulea an consecutiv, campania ‘’Doneaza 1 leu, cladeste viitorul meu’’. Pe parcursul lunii octombrie, va invitam in toate restaurantele KFC si Pizza Hut unde puteti si voi dona pentru a ajuta acesti copii sa-si continue studiile. Sansa la educatie reprezinta pentru ei ocazia de a avea un viitor mai bun.

1 leu pare putin, insa daca ne unim eforturile putem aduna o suma importanta care poate face diferenta in viata lor. Anul trecut am adunat 54.762 de euro, bani cu care am ajutat 170 de copii.

Anul acesta vrem sa ajutam mai multi copii, dar putem face acest lucru doar cu ajutorul vostru!

Multumim ca sunteti alaturi de noi! Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru www.worldvision.ro sau pe pagina noatra de Facebook: http://www.facebook.com/#!/WorldVisionRomania 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.