Finalizarea proiectului ”Alege Scoala!”


 

Marti,  23 iulie 2013, Patriarhia Romana si Fundatia World Vision Romania organizeaza Festivitatea de inchidere la nivel national a proiectului Alege Scoala! Evenimentul este binecuvantat prin prezenta Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane si onorat de participarea reprezentantului Ministerului Educatiei precum si a Organismul Intermediar POSDRU.                          

Proiectul national ”Alege Scoala” a avut ca scop general reducerea abandonului scolar si a delincventei juvenile prin dezvoltarea unor solutii alternative de tip ”Scoala de duminica”               

 Ne-am ocupat si de un cadru mai larg, si anume, valorizarea educatiei si de a oferi copiilor o perspectiva a educatiei care se bazeaza pe cuvântul lui Dumnezeu si pe Imparatia lui Dumnezeu ca scop principal in viata.” a declarat de Pr. Constantin Naclad, Inspector pentru Catehizare Parohiala si Manager de proiect pentru Alege Scoala!

Si ca sa intelegeti mai usor cat bine a adus acest proiect in viata copiilor va invitam sa vizionati un filmulet ce prezinta povestea Petronelei, unul din cei aproape 30 000 de copii beneficiari ai proiectul ”Alege Scoala!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.