Spectacol interactiv si educativ

DSC_2402DSC_2374DSC_2359

In aceasta vara, colegii din biroul zonal World Vision Dolj alaturi de Asociatia culturala „I.S. Dragulescu” ofera copiilor din 20 de sate partenere World Vision un spectacol de teatru interactiv si moralizator, sub forma povestii Cenusaresei. Spectacolul are si un rol educativ, copiii nu sunt doar spectatori, ei sunt implicati in poveste prin intrebari si ghicitori, iar la final primesc o serie de invataminte care sa ii ajute in viata de zi cu zi.

“Prin aceste spectacole de teatru desfasurate in comunitatile rurale dorim sa aducem o bucurie copiilor de la sat, tinand cont ca cei mai multi dintre ei nu au posibilitatea de a se deplasa si a participa la un astfel de spectacol in oras.  De asemenea, copiii mai participa in aceasta perioada la cursuri de pictura, activitati la cluburile copiilor, ecologizare, tabere, excursii.

Toate acestea pentru a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile, talentele, sa socializeze, sa fie mai comunicativi si receptivi”, a spus Georgeta Ungureanu, coordonator proiect in cadrul Programului de Dezvolare Comunitara World Vision.   

Pana acum, spectacolele au avut loc in 14 sate partenere World Vision. In timpul spectacolului de ieri,  derulat in incinta Scolii Gimnaziale Breasta, bucuria si entuziasmul copiilor au fost fara limite. Rasul lor si aplauzele au trezit intreaga comunitate la viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.