Fotografia saptamanii – selectata chiar din Romania

Povestea lui Lucian (10 ani), a Nicoletei (5 ani) si a Denisei (3 ani) se aseamana cu povestea multor copii din satele defavorizate ale Romaniei.

Fotografia saptamanii la World Vision International a fost selectata tocmai din Romania!

Povestea lui Lucian (10 ani), a Nicoletei (5 ani) si a Denisei (3 ani) se aseamana cu povestea multor copii din satele defavorizate ale Romaniei. De cand cresc mai maricei, ei sunt nevoiti sa-si ajute parintii la treburile din gospodarie, uitand de bucuria copilariei si lasand scoala pe locul doi. World Vision Romania a deschis 10 cluburi pentru copiii din 9 comunitati partenere la care au participat saptamanal aproape 200 de copii si planuieste sa mai deschida un club si in satul in care locuieste Lucian. In felul acesta, Lucian si colegii lui pot lua parte la diferite activitati prin care isi dezvolta abilitatile si pot invata lucruri interesante si utile care sa-i ajute sa creasca armonios si sa aiba parte de o copilarie asa cum fiecare copil merita.

Pe Lucian probabil il cunoasteti si din proiectul ”Donator de viitor”, el este unul dintre norocosii copii selectati de un donator inimos. Daca vreti si voi sa ”aveti in grija” un copilas dintr-un satuc nevoias al judetului Dolj, gasiti aici toate detaliile.

Fotografia este realizata de  colega noastra din Craiova, Ana Maria Motateanu, autoarea mai multor fotografii care v-au bucurat ochii, aici pe blogul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.