Hai la mars!

 

10 km de mers pe jos, in fiecare zi… ti se pare mult?  150 de copii din Vaslui (comuna Rebricea) merg zilnic, pe jos, 10 km pentru a ajunge la scoala.  Acum vrem sa le aratam bucurestenilor ca a merge 10 km pe jos nu e chiar usor, mai ales pentru un copil care mai duce in spate si un ghiozdan greu.
Prin urmare, vineri, 27 aprilie, intre 10 si 14 iesim in strada pe bune!

Vom reface un traseu asemanator cu cel al copiilor din Rebricea (doar ca drumul e asfaltat si mergem prin centrul Bucurestiului) impreuna cu aproape 100 de copii, oraseni toti, care stiu ca prin alte zone ale Romaniei, copiii nu merg cu tramvaiul sau metroul la scoala, ci pe jos.

Impreuna, in formatie completa, vrem sa facem cunoscuta cauza celor 150 de copii, vrem sa intoarca lumea capul dupa noi pe strada, sa ne citeasca pancartele si sa spuna…”Vreau si eu sa-i ajut pe copiii din Vaslui!”.

Care e traseul? Vineri, la ora 10, plecam din Parcul Cismigiu (Walter Maracineanu), via Calea Victoriei, Bd. Magheru, Bd. Lascar Catargiu cu destinatia finala – Parcul Herastrau, intrarea din Piata Charles de Gaulle, unde poposim o ora.

Te asteptam alaturi de noi, sa faci parte din grupul celor care militeaza pentru drepturile copiilor, sa tii o pancarta in mana sau doar sa afli ce inseamna 10 km de mers pe jos J.

Ne vedem vineri, la ora 10, in Cismigiu sau in drum spre Herastrau!

Sursa pozei: adevarul.ro

Un comentariu la „Hai la mars!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.