Renee McDannel in vizita la Centrul Multifunctional Craiova

Saptamana trecuta, doctor Renee McDannel – presedinte Fundatia Broken Heart si Greg Valentine, student la medicina-pediatrie s-au alaturat echipei Centrului Multifunctional World Vision Craiova pentru a lucra cu copiii cu dizabilitati si a impartasi din experienta proprie parintilor acestora.

Au fost trei zile pline, in care copiii beneficiari au fost evaluati, iar specialistii centrului au aflat diferite metode si tehnici de lucru. De asemenea, a avut loc o intalnire de grup suport cu parintii care le-a adus acestora mai multa incredere si acceptare privind problema cu care se confrunta fiecare. Au fost discutate aspecte importante legate de afectivitatea familiei in relatia cu copilul cu dizabilitati si integrarea acestuia intr-un mod cat mai armonios.

„Ma bucur ca am avut ocazia de a o cunoaste pe Doamna doctor Renee pentru ca mi-am dat seama ca nu trebuie sa pun atat de multa presiune pe copilul meu, sa nu lasam problema cu care ne confruntam sa ne ocupe tot timpul si sa uitam sa ii aratam acestuia afectiunea de care are atat de multa nevoie si care il poate ajuta atat de mult. Deschiderea cu care ne-a vorbit ne-a permis sa invatam foarte multe din experienta dumneaei”, a spus Iolanda V., mama a unui copil cu autism, beneficiar Centru Multifunctional Craiova.

Renee McDannel este doctor in stiinte ale terapiei ocupationale si fondator al Fundatiei Broken Heart (2004) care desfasoara diferite proiecte pentru copiii cu dizabilitati si familiile acestora, copiii din centrele de plasament si persoanele care pot deveni victimele traficului de persoane.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.