Mesaje de multumire pentru voi!

Va multumim si noi, cei de la World Vision dar si elevii beneficiari ai proiectului ”Vreau in clasa a noua” pentru implicarea voastra in campania ”Doneaza 1 leu, impreuna avem puterea sa schimbam vieti”.

Dupa cum bine stiti, pe tot parcursul lunii octombrie puteti dona 1 leu pentru educatia elevilor din mediul rural, in toate restaurantele KFC si Pizza Hut din tara.

Cititi mai jos cateva mesaje de multumire, speciale pentru voi, din partea elevilor din proiect. Sunt multumiri sincere, de la copii modesti care se bucura de cel mai de pret dar, educatia.

”Sunt foarte bucuros si recunoscator pentru ca fac parte din acest proiect. Ma bucur din plin de fiecare zi petrecuta la scoala, invat cu drag si sper sa am rezultate cat mai bune. Va multumesc ca ati crezut in mine!”, Marius S.

”Pentru noi, copiii din mediul rural, sa ne putem continua studiile la liceu reprezinta un pas foarte important, decisiv in viata noastra. Eu asa am simtit si simt zi de zi. Vad cat de mult m-am dezvoltat, cate lucruri am invatat, cat de multa incredere am capatat. Va sunt din suflet recunoascatoare pentru ca mi-ati deschis drumul catre un viitor mai bun!”, Andreea F.

”Pentru multi copii a merge la scoala este un lucru normal. De multe ori insa atunci cand conditiile financiare nu iti permit, scoala este inlocuita cu munca pentru hrana de zi cu zi.  Din fericire, acesta nu a fost si cazul meu. Astazi sunt licean si ma bucur din plin de acest lucru! Va multumesc!”, Maria N.

“Parintii mei nu lucreaza pentru ca la noi in sat nu ai unde sa gasesti ceva de munca. Era foarte greu sa imi imaginez ca voi merge la scoala. Drumul meu s-a schimbat datorita dumneavoastra. Va multumesc!” Raluca L.

“Activitati de socializare, tabere, vizite la muzee si nu numai. Sprijinul financiar ma ajuta sa imi acopar o parte importanta din cheltuieli. Va multumesc pentru aceasta sansa prin care ma dezvolt cu fiecare zi!” Anca N.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.