Mos Craciun vine la toti copiii!

In organizatia noastra exista o traditie de Sarbatori. In fiecare an, in preajma Craciunului primim la biroul din Bucuresti scrisorile ‘’catre Mosul’’ scrise de copiii din fostele centre de plasament, actualmente mutati in apartamente sociale de tip familial pe care World Vision pe are in grija de mai bine de 1 an.

Si in loc sa ne facem surprize de Craciun intre noi, colegii, alegem o scrisorica din cele primite iar noua ne revine placuta sarcina de a indeplini dorintele copiilor. Este, cred cea mai frumoasa traditie din biroul national si ne simtim tare bine stiind ca pregatim o surpriza pentru copiii fara parinti.

            In zilele acestea inainte de Craciun, vorbim intre noi despre copiii carora le pregatim cadoul, impartasim idei si cerem sfaturi de la colegii cu copii de varste apropiate ‘’alor nostri’’. In plus unele scrisori sunt atat de amuzante incat ne insenineaza intreaga zi. Unii copii recunosc spasit ca nu au fost cuminti, dar totul il roaga pe Mos sa se indure de ei, altii iti indica exact locul de unde trebuie cumparat un cadou anume iar daca Mosul nu cunoaste masinuta respectiva ‘’sa intrebe pe femeia de la casierie’’. Cine are copii, stie despre ce vorbim.

Anul acesta ne-am gandit sa impartasim si cu voi aceasta bucurie. Astfel ca o parte din scrisorile catre Mosul, le gasiti mai jos. O zi plina de zambete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.