Pe mine ma cheama Raluca

Dragi prieteni,

Pe mine ma cheama Raluca, am 11 ani si locuiesc in Rebricea, impreuna cu parintii si fratele meu mai mic. Sunt eleva in clasa a VII-a iar ca sa ajung la scoala, si inapoi acasa, in fiecare zi merg pe jos10 km. E tare greu drumul cand e ger sau ploua tare dar ne mai ies parintii in fata cu haine mai groase.

Mai avem si surprize in drumul nostru, ne-am speriat foarte tare intr-o dimineata din cauza unui caine. Scapase din curtea cuiva. Din fericire nu s-a intamplat nimic dar am ramas cu sperietura.Imi place sa invat, am note bune, la testarea de la sfarsitul clasei a IV-a am fost singura din sat care a luat nota 10!

Inceputul de an scolar ne-a costat aproape 200 lei – haine, incaltaminte, rechizite. Si am luat numai strictul necesar, restul le mai luam pe parcurs. Vine frigul acum si trebuie sa am macar doua perechi de ghete. Merg pe jos in fiecare zi si am nevoie de incaltari calduroase. Este greu acum dar nu avem alta solutie…

Raluca este inclusa in proiectul ‘’Eu cum ajung la scoala?’’ , aflati de aici cum o puteti ajuta pe ea si alti 149 de copii sa ajunga mai usor la scoala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.