Sport si voie buna la Sibiu

Seria evenimentelor sportive Family Olympics a continuat weekendul acesta si la Sibiu. In Parcul Sub Arini, timp de 2 zile, familiile cu copii dornici de sport si distractie s-au adunat inca de dimineata devreme, cand am dat startul primelor competitii sportive (volei, baschet, tir cu arcul, stafeta in saci, sky racing, yo-yo si multe altele). Cu copiii mai micuti ne-am jucat ”stafeta in saci” si ”sky race” , care a avut un mare succes.

 Castigatorii au fost premiati la sfarsitul competitiilor sportive cu dulciuri si baloane de la sponsorul nostru Kaufland, sepci si tricouri de la Dolce Sport si poze ca amintire de la Click Shop.

Multumim mult echipei de Zumba Fitness – Sibiu care a oferit publicului distractie, zambete, relaxare, sanatate pentru trup si suflet.

Evenimentul s-a incheiat, duminica, cu o tombola, castigatorii primind ca premii 5 vouchere de la Medicover, 6 kitt-uri profesionale de la DolceSport, 8 tricouri si 2 sepci de la Europa FM.

Family Olympics va continua seria activitatilor sportive la Constanta si Ploiesti pe 21 – 22 iulie 2012 si 28-29 iulie 2012 la Bucuresti si Alba Iulie. Participa in orasul tau si sustine lupta impotriva abandonului scolar alaturi de World Vision Romania. Distreaza-te cu familia, dar fa ceva si pentru sufletul tau!