Tabara de vara

DSC_0609DSC_0037

La inceputul lunii iulie, in Tabara Cristia de la Voronet,  colegii nostri din biroul zonal Iasi & Vaslui au organizat un schimb de experienta intre membrii grupului ART (Youth are Aware, Raise their Voice and Take Action Against Human Trafficking) si membrii celor doua consilii ale elevilor din orasul Negresti, respectiv comuna Vulturesti, din judetul Vaslui.

Timp de 4 zile, cei 48 de tineri si copii au lucrat impreuna la un plan comun de activitati pentru anul viitor, avand, totodata, ocazia de a se cunoaste, de a lucra impreuna si de a se distra.

Copiii au participat la exercitii de comunicare, planificare si lucru in echipa, s-au plimbat cu tiroliana, au escaladat panoul de alpinism, au jucat fotbal, basket sau bedminton, au organizat drumetii, focuri de tabara, karaoke si picnic.

Cred ca aceasta experienta a avut un impact puternic asupra noastra ca grup, ne-am cunoscut mai bine, ne-am distrat dar in acelasi timp am lucrat in beneficiul copiilor mai putin norocosi decat noi„, a declarat una dintre elevele participante.

Activitatea a fost o continuare fireasca a Forumului Copiilor (31 mai 2013), care a prilejuit participantilor o discutie libera privind identificarea problemelor comune dar si integrarea initiativelor, la nivelul comunitatii din care fac parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.