Zumba pentru o cauza nobila

 Atunci când auzim că un om are nevoie de ajutor, ne gândim că nici noi nu o ducem foarte bine. Pur şi simplu nu realizăm că unii oameni s-ar mulţumi cu mult mai puţin decât avem noi, cu lucruri de care noi nu ştim să ne mai bucurăm crezând că ele sunt obligatorii.

Andrei Lucian este un baietel de 9 ani care sufera de tetrapareza spastica. Ca sa-l poata deplasa la centrele de recuperare si la gradinita, mama lui, o mana de om, il cara in spate sau in brate pe distante foarte mari. Pentru a-i usura deplasarea Andrei are nevoie de un carucior cu rotile performant si de alte cateva tratamente pt. recuperare.

Zumba Valcea si Ana-Maria Carciumaru organizeaza in parteneriat cu World Vision o lectie speciala de Zumba pentru Andrei. Toate incasarile vor donate pentru caruciorul de care baietelul are atata nevoie.

Daca esti din Valcea, te asteptam sambata, 02 iunie 2012, ora 17.00, la Sala de Sport a Scolii Generale nr.10, Ostroveni, sa facem miscare pentru Andrei. Vestimentatia sa fie sport si nu uitati sa aveti la voi apa si prosop.

Ajutorul nostru, al tuturor, conteaza pentru Andrei. Impreuna putem face lucruri minunate. PRET BILET 15 RON. INTRAREA SE FACE INCEPAND CU ORA 16.30!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.