50 de persoane din Medgidia vor beneficia de „A doua șansă” la educație

Programul ,,A doua șansă”, care se va implementa la Medgidia, în cadrul proiectului Alege Școala 106976, are ca scop sprijinirea copiilor, tinerilor și adulților în demersurile lor de reintegrare în sistemul de învățământ, fiind deschis tuturor celor care nu au finalizat diferite nivele de studii obligatorii, din rândul populației roma și nonroma. Pentru înscrierea în programul ,,A doua șansă”, persoanele dornice au participat la o sesiune de informare, în urma căreia au aflat felul în care se vor derula activitățile, care sunt criteriile de eligibilitate, precum și documentele necesare înscrierii. 

Proiectul Alege Școala are ca obiectiv prin programul ,,A doua șansă” îmbunătățirea atitudinii față de educație și înțelegerea beneficiilor acesteia pentru viața personală și profesională.

“Alege Școala 106976” proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Prioritatea de investiții 10(i) Reducerea și prevenirea abandonului școlar timpuriu și promovarea accesului egal la învățământul preșcolar, primar și secundar de calitate, inclusiv la parcursuri de învățare formale, non-formale și informale pentru reintegrarea în educație și formare. Contract Nr. POCU/74/6/18/106976.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.