Alexandru: Sunt timid, dar mă tratez!

Alexandru ne-a emoționat încă de la început, prin sinceritatea cu care ne-a vorbit despre familia și situația sa. Deși e un copil timid, care face economie de cuvinte, reușește totuși să puncteze  ceea ce vrea să transmită. Simplitatea din atitudinea lui ne-a făcut să îl îndrăgim imediat ce l-am cunoscut.

“Mă numesc Alexandru și sunt un elev în clasa a X-a la un liceu din județul Vaslui. Am două surori mai mici și locuiesc cu ambii părinți. 

Tatăl meu lucrează la manăstirea Buna Vestire si este mai tot timpul plecat, iar mama lucrează ca gestionar, la un magazin din sat. Deși se descurcă greu cu banii, părinții ne sunt alături tot timpul pentru a merge la școală, pentru a reuși să facem ceva în viață.

Acum îmi place la liceu. Faptul că am intrat în proiect m-a ajutat să mă acomodez mai ușor cu viața de licean. Sunt timid și aveam emoții la început, pentru că la liceu e altfel decât la școala generală. Parcă nu știam cum să mă port cu colegii mei. De asta mă bucur mult că încă de când am început liceul am avut norocul să intru în proiectul „Vreau în clasa a 9-a”. Acest proiect m-a ajutat să mă dezvolt, să învăț lucruri noi, și totodată mi-a oferit motivația necesară să învăț mai bine la școală și să învăț să mă înțeleg mai ușor cu colegii mei. Am participat la tot felul de activități, am mers în tabără, am primit rechizite. Pe lângă activitățile de socializare, educative la care învăț lucruri noi despre mine sau colegii mei, în cadrul proiectului primesc și bursa lunară, care mă ajută să îmi plătesc transportul, deoarece eu sunt nevoit să fac naveta zilnic pentru a ajunge la liceu.

Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți și pentru ajutorul pe care mi-l oferiți în construirea viitorului meu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.