Bursierii „Vreau in clasa a noua” au participat la intalnirea „Global Youth Forum” din Grand Rapids, SUA

La inceputul lunii aprilie, bursierii „Vreau in clasa a noua” s-au imbarcat intr-o noua aventura constructiva. Dupa succesul editiei pilot de anul trecut  a „Global Youth Forum”, compania Steelcase a demarat o noua etapa a programului, iar bursierii nostri au participat, alaturi de echipele din Schiltigheim (Franta), Monterrey (Mexic) si Grand Rapids (Statele Unite), la un proiect amplu prin intermediul caruia au invatat sa colaboreze la nivel global si sa dezvolte proiecte sustenabile.

Echipa „Electric hearts”, asa cum si-au spus bursierii „Vreau in clasa a noua”, au participat la 12 sesiuni de training sustinute de catre reprezentantii Steelcase, si au avut ca scop realizarea unui proiect avand ca tema centrala umanitatea. Mai precis, au realizat un video in care ei au fost actorii principali si prin intermediul caruia au demonstrat ce inseamna umanitatea si empatia. Proiectul gandit de „electrici” implica promovarea acestui film in liceele si universitatile din Cluj. Astfel, tinerii cred ca le pot le reaminti oamenilor cat de necesar este sa dam dovada de umanitate si cat de usor putem sa ii ajutam pe cei din jur.

GYF (1)

GYF (2)

Acest material a fost prezentat la sediul Steelcase din Grand Rapids (USA), alaturi de restul proiectelor pregatite de catre echipele din celelalte state. Tinerii nostri au primit aprecieri si felicitari pentru solutia propusa si pentru modul in care si-au sustinut proiectul.
GYF (4)

GYF (5)

Pe langa experienta prezentarii proiectului si a interactionarii cu tinerii veniti din celelalte tari participante, bursierii s-au bucurat si de o excursie intr-un parc de aventura, de o vizita la Michigan Lake, Myers Garden Of Art and Technology si de un tur in muzeul municipal din Grand Rapids.

GYF (6)