Concursul “Creativitatea si domeniile exacte” in cadrul Proiectului Elevul EDI

Incepand cu saptamana aceasta, in cadrul proiectului Elevul EDI, are loc prima, din seria de patru tabere, organizate cu prilejul desfasurarii Concursului “Creativitatea si domeniile exacte”.

Astfel, 30 de copii din regiunea Sud-Vest Oltenia participa, timp de cinci zile,  la ateliere de creativitate in localitatea Berharca, judetul Dolj.

DSC_1086

Ei sunt confruntati cu situatii noi si au oportunitatea de a inova in domenii clasice de activitate gandind “out of the box”. Scopul final al taberei este acela de a asigura tuturor participantilor informatiile, notiunile si elementele de baza necesare  in vederea realizarii cu succes a eseurilor participante in faza de evaluare finala a concursului.

DSC_1021

 

Premiile puse in joc de catre Fundatia World Vision in cadrul acestui concurs sunt:

– 1 premiu I in valoare neta de 1500 lei

– 3 premii II in valoare neta de 900 lei fiecare premiu

– 5 premii III  in valoare neta de 600 lei fiecare premiu

Detalii despre toate concursurile desfasurate in aceasta perioada in Proiectul Elevul EDI puteti afla accesand:

https://sites.google.com/site/elevuledi/concursuri-active/creativitatea-si-domeniile-exacte

 

Fundația World Vision România in perioada 5 mai 2014- 5 noiembrie 2015 derulează proiectul POSDRU/161/2.1/G/138381 Elevul E.D.I – Educație antreprenorială, Dezvoltare de servicii de consiliere, suport și orientare, Integrare profesională, cofinanțat din fonduri structurale, prin intermediul Programului Operațional Dezvoltarea Resurselor Umane si desfasurat alături de trei parteneri: Liceul Vitomirești, Liceul Dimitrie Filișanu și Colegiul Național Matei Basarab.