Conferinta Trianuala World Vision din Tanzania

Standul World Vision Romania la Conferinta Trianuala World Vision din Tanzania.

In luna noiembrie a avut loc in Tanzania Conferinta Trianuala World Vision. Desfasurata o data la 3 ani, conferinta reuneste lideri nationali si internationali din cadrul organizatiei World Vision Interantional, adulti si copii din toate colturile lumii care discuta  atat despre activitatea organizatiei din ultimii trei ani precum si despre viitoarele programe si proiecte de dezvoltare strategica din urmatorii trei ani. 

Pentru prima oara in istoria organizatiei, si copiii au fost invitati sa contribuie la conturarea strategiei internationale prin participarea lor directa. Iar World Vision Romania a fost reprezentata la eveniment de Lucia Prisecariu, eleva in clasa a IX-a B, la Liceul Tehnologic “Nicolae Iorga” din Negresti, presedinte al Consiliului Elevilor si membru al grupului A.R.T.

Conferinta Trianuala a prilejuit si amenajarea unui stand in care fiecare copil participant a putut expune ceea ce este traditional in tara din care provine. Sunteti curioasi sa aflati cum a fost experienta Luciei in Tanzania? Si cum a reprezentat ea Romania? Revenim cu detalii saptamana viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.