Oana Cuzino – ambasador oficial World Vision Romania

Oana Cuzino este noul ambasador al World Vision Romania!

Ne bucuram foarte mult sa va anuntam ca Oana Cuzino, binecunoscuta vedeta tv si medic, este acum Ambasador World Vision Romania. Ea va sustine si va promova toate actiunile World Vision Romania in 2014.

„Am acceptat cu inima deschisa propunerea World Vision Romania. Odata cu acest pas, mi-am luat un angajament moral fata de copiii vulnerabili din Romania si voi face tot ce pot pentru a le oferi sansa unui viitor mai bun. Parteneriatul meu cu World Vision Romania va viza, in principal, aspectele ce tin de sanatatea copiilor si programul Donator de Viitor, insa voi sustine cu drag toate proiectele pe care organizatia le va derula in beneficiul micutilor din mediul rural”, a declarat Oana Cuzino.

Oana este o persoana speciala, calda si deschisa, preocupata si implicata permanent in proiecte de sanatate, nutritie si stil de viata echilibrat, aceasta fiind una dintre ariile strategice prioritare ale organizatiei noastre. Suntem convinsi ca implicarea ei in programele noastre va spori considerabil impactul pe care il putem avea in schimbarea de atutudini si comportamente cu privire la ingrijirea copiilor din mediul rural, oferindu-le acestora speranta pentru un viitor frumos. Suntem mai mult decat fericiti sa o avem alaturi.

Oana Cuzino si-a facut ”debutul” ca Ambasador World Vision la conferinta de presa pe care am organizat-o pe 12 decembrie. Atunci, am oferit jurnalistilor date alarmante despre accesul scazut al familiilor din mediul rural la educatie si sanatate. De exemplu, 2 familii din 3 isi tratează copiii bolnavi acasa, fara medic, iar rata mortalitatii infantile in 2012 a fost  aproape dubla in mediul rural fata de cel urban. In privinta accesului la educatie, datele arata că  doar 77,9% dintre copiii din mediul rural termina gimnaziul si 1 din 2 copii de la tara nu isi poate continua studiile la liceu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.