Cupa World Vision Ialomita

Sambata, 28 mai, a avut loc cea de-a VIII-a editie a evenimentului sportiv „Cupa World Vision”.  Au participat 200 de copii de la 9 scoli din judetul Ialomita, cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani.

IMG_0282

Competitia a fost stransa. Echipele de fotbal din comunele: Jilavele, Fierbinti, Maia, Radulesti, Armasesti, Adancata, Cosareni, Manasia si Barbulesti s-au luptat pentru castigarea cupei. In afara meciurilor de fotbal, copiii au dat probe de rezistenta, viteza si s-au intrecut la oina.

IMG_0276

Cupa World Vision vine in intampinarea bunastarii fizice a copilului, a carui dezvoltare aromnioasa trebuie sa includa si practicarea sportului.

„Mi se pare o activitate care ne ajuta la sanatate. Particip de multi ani si cred ca e un bun prilej sa cunoastem mai multe echipe. E frumos sa participi la un concurs si sa castigi o cupa sau o medalie.”- Alina, 14 ani, Fierbinti

IMG_0320

„Sportul e necesar pentru a avea o viata sanatoasa. Cel mai mult imi place sa joc fotbal, dar acum n-am jucat, ci am venit doar sa sustin echipa scolii.” – Ionut, 14 ani, Jilavele