„Fii si tu Mos Craciun” a ajuns la cei mai nevoiasi copilasi din mediul rural

Sute de copii si-au asternut pe hartie cele mai arzatoare dorinte si le-au trimis apoi spre Mos Craciun. Aceste suflete pure au sperat ca macar in aceasta perioada sa li se indeplineasca dorintele, iar rasplata nu a intarziat sa apara. Pentru ca au fost cuminti si s-au luptat in fiecare zi sa isi depaseasca conditia, angajatii 3Pillar Global Romania s-au alaturat campaniei „Fii si tu Mos Craciun” si le-au indeplinit micutilor dorintele.

WVR_8367

In total, 71 de copii din comunitatile clujene au fost vizitati de „mosii corporatisti” de la 3Pillar Global. In asteptarea Mosului, cei mici au pregatit o serbare presarata cu colinde traditionale si scenete rostite cu bucurie si emotie.

WVR_8459

La finalul serbarii, copiii l-au cautat pe Mos Craciun prin toata scoala, iar zecile de daruri frumos ambalate le-au umplut sufletele de bucurie si le-au asternut pe chipuri zambete.

WVR_8441

Pe langa aceste cadouri, printr-un efort comun al angajatilor 3Pillar Global Romania,  sustinut si de catre companie, alte 15 familii au primit sobe care sa le asigure caldura atat de necesara pe timpul iernii.

WVR_8439