Bursierii „Vreau in clasa a noua” in vizita la compania MARS

In luna decembrie, 16 bursieri ai programului „Vreau in clasa a noua”, din judetele Vaslui, Valcea si Dolj, s-au intalnit cu reprezentantii companiei Mars, cei care ii sprijina sa-si continue studiile la liceu si au petrecut impreuna doua zile de poveste in Bucuresti.  Acolo, bursierii au avut parte de experiente inedite si au primit sfaturi valoroase cu privire la cum sa isi cladeasca viitorul.

MARS1

Prima zi, cea dedicata activitatilor de cunoastere si socializare, a inceput cu o vizita la Muzeul Aviatei, fiind continuata cu o incursiune in universul cartilor la Libraria Carturesti unde fiecare bursier a avut posibilitatea sa isi cumpere o carte. La finalul serii, bursierii alaturi de reprezentantii companiei Mars au concurat in cadrul unui joc de bowling, moment care a adus bucurie pe chipul tuturor.

In cea de a doua zi, bursierii proiectului au fost invitati la sediul companiei Mars, unde au avut posibilitatea sa petreaca o zi alaturi de angajatii companiei si astfel sa aiba posibilitatea sa afle experienta fiecaruia si care sunt sfaturile angajatilor pentru ei. Bineinteles, vizita la sediul companiei nu s-a putut incheia fara ca ghiozdanele copiilor sa fie umplute de multe bunatati de ciocolata.

Ziua s-a incheiat la inaltime, la propriu si la figurat, printr-o vizita la Sky Tower, de unde bursierii au putut admira Bucurestiul.

Multumim companiei Mars pentru bucuria oferita bursierilor!