”Fii si tu Mos Craciun”

Copiii de la centrul after school „Stefan Emilian” din Bontida bucurandu-se de cadourile pe care i le-au cerut Mosului in scrisorile trimise acum cateva saptamani.

Mos Craciun a impartit cadourile cu ajutorul prietenilor sai de la Evalueserve.

A venit randul copiiilor de la centrul after school „Stefan Emilian”din Bontida sa se bucure de cadourile pe care i le-au cerut Mosului in scrisorile trimise acum cateva saptamani. 34 de copii din familii nevoiase au primit cadouri pe care Mos Craciun le-a cumparat special pentru ei, cu ajutorul prietenilor sai de la Evalueserve.

Initiativa face parte dintr-un demers mai amplu demarat de World Vision la Cluj alaturi de companiile Emerson, ISDC, Steelcase, Arxia, Evaluaserve și 3Pilar Global. In cadrul initiativei, numite „Fii si tu Mos Craciun”, anul acesta peste 350 de copii din familii sarace vor primi de sarbatori cadourile la care viseaza. Este al doilea an la rand in care biroul World Vision din Cluj, impreuna cu importante companii clujene reusesc sa transforme aceasta perioada intr-una plina de bucurie pentru copiii din familii sarace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.