Gata de scoala, cu temele facute si lectiile invatate!

In vacanta de vara, aproximativ 150 de copii din 8 comunitati partenere World Vision in judetul Dolj au luat parte la activitati de educatie remediala. Alaturi de colegii lor mai mari – buriseri ai programului ,,Vreau in clasa a noua”, care au fost asistati de cadre didactice si reprezentanti ai fundatiei, copiii au luat parte saptamanal la intalniri de lucru in timpul carora au recapitulat, au exersat, si-au facut temele pe vacanta, dar s-au si relaxat prin jocuri educative in aer liber.

DSC_0243

Experienta a fost una benefica atat pentru copii, cat si pentru bursierii ,,Vreau in clasa a noua”:

,,Implicarea in activitatile din aceasta vara a insemnat foarte mult pentru mine. Am invatat ca daca ai rabdare si daruire poti face orice. Am reusit, impreuna cu colegii mei bursieri, sa ii ajutam pe copii sa citeasca mai bine, sa calculeze si i-am invatat lucruri noi prin joaca. Cei care aveau goluri mari au reusit sa progreseze si acest lucru ne-a adus multa implinire. Vara viitoare o sa ma reintorc la copii, cu mare drag, pentru a le oferi tot sprijinul meu, a spus Roxana B., bursiera ,,Vreau in clasa a noua” si eleva in clasa XI-a.

DSC_0299

,,Ne-am jucat, am facut temele si multe exercitii. Ma descurc foarte bine acum la adunare”, a spus Iulia, eleva in clasa a II a.

World Vision a sprijinit desfasurarea activitatilor cu materialele necesare: caiete, carti, culegeri, jocuri educationale.

DSC_0180