De Craciun devino ”donator de viitor”!

Copilasi alaturi de Bradul cu dorinte din incinta Electroputere Park Mall din Craiova!Toti craiovenii sunt asteptati la "Bradutul cu dorinte" din incinta Electroputere Parc Mall la etajul 1, in zona food court, langa scarile rulante!Cine doreste, poate alege o dorinta a unui copilas din bradut si o poate indeplini, aducand cadoul pana pe data de 15 decembrie si punandu-l sub bradut!

Toti craiovenii sunt asteptati la „Bradutul cu dorinte” din incinta Electroputere Parc Mall la etajul 1, in zona food court, langa scarile rulante!

Cine doreste, poate alege o dorinta a unui copilas din bradut si o poate indeplini, aducand cadoul pana pe data de 15 decembrie si punandu-l sub bradut! Totodata, cei care isi doresc sa sprijine in continuare unul din copilasii ce si-au plasat dorinta in bradut, o poate face, devenind ”Donator de Viitor! Haideti sa indeplinim cat mai multe dorinte!

Multe multumiri se indreapta catre partenerii nostri de nadejde Electroputere Parc Mall, Opera Romana Craiova, Asociatia Teatrek, companiile Ubisoft, Hella si ProCredit Bank!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.