Peste 100 de copii au acum donatori de viitor!

luni

Cu ceva timp in urma va anuntam lansarea programului nostru „Donator de Viitor”, primul demers de tip „child sponsorhip” din Romania, prin care fundatia World Vision Romania ii invita acum si pe romani sa contribuie la schimbarea destinului unei comunitati defavorizate, sustinand copiii din acea comunitate.

Vestea buna pe care dorim sa v-o impartasim astazi este ca, la inceputul acestei saptamani, am implinit deja 100 de copii care si-au gasit sponsori! Este o veste minunata, la mai putin de 2 luni de la momentul lansarii, care confirma interesul romanilor pentru cauzele legate de copii.

Prima etapa a programului nostru de dezvoltare comunitara „Donator de Viitor” se desfasoara in perioada octombrie 2013 – septembrie 2014 si vizeaza nevoile a 13 comunitati defavorizate din judetul Dolj, acesta fiind unul dintre judetele cu cel mai scazut nivel de trai din Romania.

In aceasta prima faza a campaniei, daca doriti sa sprijiniti unul din cei 500 de copii ramasi in program, cu donatia lunara de 68 de lei o puteti face chiar acum. Selectati  de aici  copilul pe care doriti sa-l sustineti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.